آموزش راه اندازی و کار با افزونه YOAST SEO PREMIUM
سلام به همه کاربران وب سایت دکان وردپرس
در ابتدا اگر افزونه تجاری وردپرس سئو محتوای Yoast seo را خریداری نموده اید، آن را طبق آموزش نصب افزونه های وردپرس نصب کنید.
سپس با ما همراه شوید تا نحوه پیکربندی صحیح و البته مناسب نوع وبسایت، را آموخته و در انتها نکاتی که لازم است تا در مورد سئوی محتوا بدانید را از طریق آنالیزگر محتوای افزونه پیدا کرده و مقاله ی خود را در وردپرس به بهترین شکل ممکن سئو و بهینه سازی کنید.
آماده اید که شروع کنیم …
پس از نصب و فعال سازی افزونه، روی پیکربندی یا گزینه های شروع کار کلیک کنید. در ابتدا با برگه زیر رو برو میشوید، پس همانند تصاویر و توضیحات ادامه دهید…
1 – خوش آمدید
در این برگه، به شما برای استفاده از افزونه توسط تیم توسعه دهنده تبریک گفته شده، میتوانید با کلیک روی پیکر بندی yoast seo کلیک کنید تا شروع به پیکربندی آغاز شود.
2- محیط
در ایجا شما باید مشخص کنید که وب سلیت در حال حاظر آماده به کار است و فعالیت دارد، یا اینکه در دست ساخت می باشد، و این مورد مربوط به موتورهای جستجو می باشد و افزونه میخواهد تشخسص دهد که مطالب سایت شما را باید برای ایندکس شدن به موتورهای جستجو ارسال کند یا نه.
فراموش نکنید که اگر در حال آماده سازی وب سایت هستید و در این مرحله گزینه دوم را انتخاب میکنید بعد از اتمام کار سایت این گزینه را فعال کنید.
3 – نوع نوشته (زمینه فعالیت وب سایت شما – نوع وب سایت شما)
آیا یک وبلاگ تولید محتوا و بلاگینگ دارید،
یا وب سایت شما خبری، فروشگاهی، کسب و کار و … است.
تقریبا فرق زیادی در این بین وجود ندارد، اما در حقیقت تنظیمات آتی، توسط افزونه خودکار و با توجه به این بخش برای وبسایت شما تنظیم می شود، پس بهترین گزینه را انتخاب کنید که در حقیقت نوع وب سایت شما باشد.
4 – وب سایت شرکتی یا شخصی
تفاوت در اینجاست که گوگل به وب سایت های شرکتی و شخصی در زمینه های مختلفی واکنش نشان میدهد،
مثلا اگر شرکت باشید حتما باید دفتر داشته باشید، در نتیجه این کار روی سئوی جغرافیا یا Location یا Localizations موثر است.
سپس نام شرکت شما تبدیل به برند شده و … که مطالب بیشتری در این مورد در اینترنت وجود دارد (اگر میخواهید بیشتر بدانید)، یا اینکه وب سایت شخصی را انتخاب کنید و کار را طبق روال ادامه دهید.
5 – پروفایل شبکه های اجتماعی
وب سایتی که شبکه های اجتماعی خود را دارد، مطالب خود را بیشتر ارسال می کند و برای هواداران خود فعالیت و ارزش بیشتری قائل می باشد و در نزد گوگل رتبه اعتماد بیشتری دارد و این مورد کمک میکند در پنالتی های گوگل رتبه ی شما کمتر در معرض خطر باشد.
اگر پروفایل شبکه ی اجتماعی دارید در اینجا آن ها را بنویسید، اگر ندارید، توصیه ما این است که آن را بسازید سپس به این برگه برگردید، اگر نه که میتوانید آن را برای بعد از پیکربندی نگه دارید،
ولی حتما شبکه های اجتماعی داشته باشید. و البته آن ها را فعال نگه دارید، خصوصا لینکدین و گوگل پلاس
6 – نوع نوشته قابل مشاهده (ایندکس موارد اصلی)
دیده شدن در این قسمت به معنی ایندکس شدن و قابل رویت و پیگربودن برای گوگل است. اگر چه گوگل محصولات فروشگاه های ایرانی را در نتایج خرید خود ندارد، اما باز هم کار بدی نیست که اجازه ایندکس آنها را به گوگل بدهید، اما گزینه ی Replica sections مربوط به افزونه شخص سوم دیگری است که من روی وبسایت خود نصب کرده و دارم، بنابراین افزونه سئو برای آن هم به عنوان موردی در تولید محتوا نگاه کرده و تنظیمات آن را هم در اختیار ما قرار داده است.
در مورد فایل های آپلود شده، لازم نیست دیده شوند، نیازی ندارد که گوگل تک تک فایل های شما را رصد کند، همینکه در محتوای شما باشند و متن جایگزین داشته باشند کافیست.
7 – نویسندگان متعدد
آیا وب سایت شما نویسندگان مختلفی دارد، در این صورت شما میتوانید به نویسندگان خود اجازه دهید هر کدام به پروفایل گوگل پلاس خود متصل شده و در انجمن نویسدنگان گوگل به عنوان تولید کننده مخصوص محتوای دانش بنیان شناخته شوند، اگر که فقط شما نویسنده وب سایت خود هستید، پس میتوانید پروفایل گوگل پلاس را به وبسایت خود متصل کنید و همین کافیست.
8 – کنسول جستجوی گوگل
در این بخش شما می توانید افزونه yoast seo را با Google Search Console ادغام کنید و این امر باعث می شود تا شما همیشه از سلامت سایت خود مطلع باشید و این یک ابزار بسیار کاربری در مدیرت وب سایت و سئو آن می باشد.
9 – تنظیمات عنوان | جدا کننده عنوان وبسایت شما از نام مقالات
اگر در نتایج موتور جستجو دقت کرده باشید، در کنار نام مقالات نام وب سایت هم دیده میشود.
همیشه نویسندگان مقالات سئو گفته اند که حتما عنوان کوچک وبسایت خود را در کنار نام مقالات قرار دهید. خود وردپرس نیز این کار را خودکار انجام میدهد، اما تابحال گفته نشده که اهمیت این کار در سئو چیست؟
در واقع این مورد هیچ تاثیری در رتبه بندی وب سایت شما ندارد!!!
در اصل، اینکار به خاطر برندینگ و نقش بستن نام وبسایت شما در ذهن کاربر است.
حال اگر می خواهید می توانید این قسمت را بردارید و عناوین طولانی تری برای وب سایت خود بنویسید، کما اینکه، می توانید آن را نگه دارید و به برندینگ خود نیز کمکی کرده باشید.
در این برگه، شما میتوانید از بین انواع کاراکتر یا حرف، بهترین گزینه را انتخاب کنید، البته اگر از ” | ” استفاده کنید تقریبا ظاهر بهتری خواهید داشت. حال آنکه میتوانید موارد دیگر را در نظر بگیرید.
این مورد در گوگل ذخیره نم یشود، در واقع از همان لحظه ای که این مورد را در هر زمانی تغییر دهید، بالافاصله نتایج مربوط به وب سایت شما نیز تغییر خواهد یافت.
10 – خبرنامه
در این قسمت می توانید با کلیک روی ثبت نام در خبرنامه آنان عضو شده و مطالب انگلیسی آنان را نیز دریافت کنید.
11 – شما ممکن است این را هم بپسندید
در این بخش وب سایت yoast مقاله هایی را به شما معرفی میکند در مورد سئو بهتر وب سایتتان و میتوانید با مطالعه و بازدید این مقالات و محصولات سئو بهتری را برای سایت خود داشته باشید.
12 – موفقیت! (پایان)
در اینجا تقریبا پیکربندی پایه با موفقیت به اتمام رسیده است. می توانید به تنظیمات درون افزونه رفته، سپس طبق ادامه این کتابچه، پیکربندی مناسبی داشته باشید، دقت داشته باشید که در اینجا ما موارد مناسب را در نظر میگیریم، اما برخی تنظیمات در ایندکس، نقشه های وب سایت، سئوی محتوا و … میتواند به کلی برای وب سایت شما متفاوت باشد.
13 – فعال کردن تنطیمات پیشرفته Yoast Seo
زمانی که شما این افزونه را نصب می کنید در نوار کناری صفحه مدیریت خود عنوان سئو اضافه می شود و میتوانید با کلیک بر روی آن زیرمجموعه های آن را مشاهده کنید که همانند تصویر زیر خواهد بود.
ولی اگر در جا های دیگر دیده باشید نسخه تجاری این افزونه آیتم های بیشتری برای تنطیمات سئو دارد و خیلی مواقع کاربرات تصور میکنند که افزونه خریداری شده نسخه تجاری نیست و یا این که مشکلی در خود افزونه و یا نصب آنها وجود دارد.
اما باید بگوییم که نه.
شما تمامی مراحل کار را درست پیش رفته اید و فقط باید این آیتم ها را برای تنطیم کردن از داخل افزونه فعال کنید.
برای این کار به منو سئو رفته و بر روی ریز منو پیشخوان کلیک کنید و سپس در پنجره باز شده به تب امکانات بروید و در این صفحه آیتم تنطیمات پیشرفته برگه را فعال کنید و بر روی دکمه طخیره تغییرات کلیک کنید تا تمامی ابزارهای سئو برای شما نمایان شوند.
حالا شما اگر به نوار کناری صفحه مدیریت سایت خود رفته و منو سئو را مشاهده کنید می بینید که تمامی ابزار ها برای شما نمایان شده اند.